12.1 C
București
vineri, 14 mai 2021 - 4:51

Restricții pentru șoferi în weekend, în Sinaia

spot_img

Măsurile au fost luate pentru desfășurarea uneia din etapele Campionatului naţional de viteză în coastă, la care sunt aşteptaţi să asiste mii de turişti

sinaia_raliu

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, în acest weekend, în staţiunea Sinaia, unde va avea loc una din etapele Campionatului naţional de viteză în coastă, la care sunt aşteptaţi să asiste mii de turişti.

Potrivit reprezentanților Primăriei Sinaia, începând de vineri şi până duminică la ora 21.00, va fi închis Bulevardul Carol I, pe sectorul de drum dintre strada Aosta şi Bulevardul Ferdinand.

În plus, străzile Eroilor, Mânăstirii, Furnica, Calea Codrului, dar şi tronsonul cuprins între restaurantul Taverna Sârbului şi restaurantul Schiori vor fi închise circulaţiei rutiere sâmbătă şi duminică, întrucât în această zonă se va desfăşura competiţia.

La Campionatul naţional de viteză în coastă, ajuns la ediţia a V-a, s-au înscris 82 de piloţi.

Cursa de la Sinaia este singura din cadrul Campionatului de viteză în coastă care se desfăşoară pe un traseu urban, mii de turişti fiind aşteptaţi în acest weekend în staţiune pentru a asista la competiţie.

R.D.