24.2 C
București
marți, 3 august 2021 - 9:34

Restricții de trafic, miercuri, în centrul Capitalei, pentru concertul Iron Maiden

spot_img

O serie de restricţii de trafic vor fi impuse, miercuri, pe bulevardele Libertăţii și Unirii, din centrul Bucureștiului, pentru concertul susţinut de grupul britanic Iron Maiden, în Piaţa Constituţiei.

Potrivit organizatorilor, restricțiile vor fi valabile în intervalul orar 12.00 – 03.00 (până pe e 25 iulie) pe bulevardul Libertăţii, între bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie. Pentru buna desfăşurare a concertului, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe bulevardul Unirii, între Bulevardul I.C Brătianu şi Piaţa Constituţiei, începând cu data de 24 iulie, orele 24.00, pâna la data de 25 iulie 2013, orele 03.00.

În ziua concertului, accesul publicului se va face la ora 16.30. Accesul se va face în două zone de pe b-dul Republicii – dinspre Calea 13 Septembrie şi dinspre b-dul Naţiunile Unite.

Astfel, miercuri, în Piaţa Constituţiei, grupul britanic Iron Maiden prezintă, în premieră în România, grandiosul show desfăşurat sub egida turneului “Maiden England”.

În deschidere vor concerta grupurile Voodoo Six şi Anthrax. În ziua concertului, publicul va putea cumpăra bilete şi de la punctele de vânzare Eventim ce vor fi amplasate în Piaţa Constituţiei. Eventim recomandă ca biletele să fie cumpărate din timp pentru a evita cozile de la locaţie. În ziua evenimentului biletele sunt disponibile şi în reţeaua de magazine partenere: Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti şi Humanitas.

Preţurile biletelor variază în funcţie de zonă. Astfel fanii Iron Maiden vor plăti 255, 60 lei pentru un loc în Golden Circle, 202, 35 lei la Silver Circle şi 170, 40 lei la Normal Circle.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane din plastic, cutii de băutură, conserve şi alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, scaune, arme, spray-uri, băuturi şi mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale şi semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) şi aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Andrei Tudor