4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 16:37
No menu items!

Restricții de circulație trei zile pe șos. Kiseleff, Constantin Prezan și pe Calea Victoriei

spot_img

restrictii de trafic

Brigada Rutieră anunță că pe 19, 26 și 27 octombrie circulația auto va fi interzisă pe șos. Kiseleff, între Piața Arcul de Triumf și Piața Victoriei, inclusiv pe arterele care se intersectează cu aceasta, în intervalul orar 9.00-18.00, pentru a permite desfășurarea în condiții de securitate a manifestării sportive “Via Sport”.

Pe 20 octombrie se vor realiza restricții de circulație pe anumite artere, în scopul desfășurării în condiții de securitate a unui cros, în baza avizului dat de Comisia tehnică de circulație din cadrul Primăriei Municipiului București.

Vor fi restricții pe bd. Constantin Prezan (ambele sensuri), între Piața Arcul de Triumf și Piața Charles de Gaulle, în intervalul orar 9,30 — 10,30, și Calea Victoriei, între bd. Regina Elisabeta și Splaiul Independenței, inclusiv arterele care se intersectează cu aceasta, cu asigurarea traversării pentru autovehiculele dinspre str. Doamnei către str. Eforiei în intervalul 9.00-18,00.

Conducătorii auto sunt rugați să circule cu maximă atenție în zonele mai sus menționate și să respecte cu strictețe semnificația indicatoarelor și a marcajelor rutiere.

Lucian Mera