19.8 C
București
luni, 15 august 2022 - 1:25
No menu items!

Responsabilitatea clamată de Guvernul Orban, desființată pe rețelele de socializare

spot_img

Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului izolat Ludovic Orban, se laudă, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, cu cât de responsabil este Guvernul interimar și desemnat, cât de repede au fost testați liderii liberali și cât de rapid au venit primele rezultatele negative și cum respectă ei legea, conducând România din “autoizolare”. Postarea neinspirată a  lui Dancă i-a atras, însă, rapid un val de critici, inclusiv din partea unor persoane cu experiență în comunicare politică, precum Vladimir Ionaș, sociologist la Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde.

“Rezultat negativ pentru mine și pentru ceilalți miniștri testați până acum pentru Coronavirus. Am primit rezultatul în această dimineață. Cei care am participat la reuniunea politică unde a fost prezent senatorul diagnosticat pozitiv am intrat în autoizolare și continuăm să ne coordonam acțiunile guvernamentale prin comunicații speciale și mijloace electronice. La sfârșitul zilei, vom avea un nou Guvern cu puteri depline pentru prevenirea și combaterea răspândirii infectiilor cu Coronavirus. Cu responsabilitate și prin implicarea tuturor, vom trece cu bine țara prin această situație dificilă. #GuvernareResponsabila”, scrie Dancă pe Facebook.

Bineeee. Oamenii așteaptă 3 zile dupa un rezultat. Voi ati primit răspunsul imediat”, a venit replica lui Vladimir Ionaș.

“Medicii de la Gerota sau din alte spitale din tara au fost testati la fel de repede ca dumneavoastra ?”, „Mișto e că nu sunt testați bolnavii ori medicii, ci parlamentarii”, „Și un binemeritat „unfollow”. Nu sunteți cu nimic diferiți față de PSD: aceleași mișculații, același sar-coada-că-sunt-barosan”, „Dupa ce procedura s-a facut testul? Si cel mai important de ce procedura aplicata pentru dumneavoastra este una diferita de cea care se aplica celorlalti oameni?”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor revoltați de atitudinea membrilor Cabinetului izolat și desemnat acum de Klaus Iohannis să conducă România.