17.7 C
București
joi, 7 iulie 2022 - 11:10
No menu items!

Responsabilii din Sănătate, acuzați de crimă de fosta soție a șefului DSP Gorj. „Voi face dreptate!”

spot_img

Fosta soție a șefului Inspecției Sanitare din DSP Gorj care a murit după ce aparatul de oxigen din ambulanța cu care era transferat la București, s-a defectat, acuză de crimă responsabilii din Sănătate, informeaza Antena 3.

 

“Acum, că mi-am așezat EROUL într-o odihnă veșnică, cu puterile care mi-au mai rămas și cu spiritul puternic pe care mi l-a transmis, crescând lângă el de la vârsta de 22 de ani, mă folosesc de această rețea publică.”, a scris aceasta pe Facebook.

“Vă declar următoare: eu am semnat și mi-am asumat riscurile deplasării la București pentru pacientul Adrian Dobrin, dumnevoastră “sistemul sanitar” ați semnat și v-ați asumat riscurile pentru echipamentele deținute?

Adrian nu a murit, ci a fost omorât, iar în codul penal se numește crimă. Îți promit că o să mă lupt, Adrian!”, scrie pe facebook, Georgiana, fosta soție a lui Adrian Dobrin.

Femeia promite să facă dreptate în amintirea bărbatului care s-a stins din viață duminică, după ce aparatul de oxigen din ambulanța cu care era transferat la București, s-a defectat.

Adrian Dobrin era bolnav de COVID-19 în stare gravă și era dependent de oxigen. Nu se vaccinase.

Între timp, corpul de control al DSU a ajuns la Târgu Jiu pentru a verifica în ce condiții s-a produs tragedia.