3.1 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 17:04
No menu items!

Reprezentant al unei agenții de turism, reținut după ce a vândut 30 de vacanțe false

spot_img

Reprezentant al unei agenții de turism, reținut după ce a vândut 30 de vacanțe false
foto: jurnalgiurgiuvean.ro

O femeie de 48 de ani, administrator al unei agenţii de turism, a fost reţinută sub acuzaţia de înşelăciune, după ce a vândut servicii de transport şi cazare pentru diferite destinaţii din Europa, care nu au fost onorate, potrivit Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii au fost sesizaţi, în iunie, cu privire la faptul că, în perioada iunie 2012 – mai 2013, peste 30 de persoane au achiziţionat, de la agenţia de turism Romtravel Europa Bookings Com SRL din sectorul 2, pachete turistice ce constau, în principal, în servicii de transport şi cazare către diferite destinaţii din Europa, acestea nefiind însă onorate de către firmă.

Din cercetări a rezultat că Eugenia Biclea, din București, în calitate de administrator al agenţiei, a încasat integral contravaloarea serviciilor menţionate în contracte, fără a le onora, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 100.000 de lei.

Femeia va fi prezentată instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune în formă continuată.

Lucian Mera