19 C
București
marți, 26 septembrie 2023 - 5:24
No menu items!

Replica lui Rareș Bogdan la acuzațiile lui Vlad Voiculescu: „Să fim calmi, să NU reacționăm!”

spot_img

Rareș Bogdan i-a îndemnat pe liderii PNL să fie calmi și să nu reacționeaze, după declarațiile lui Vlad Voiculescu, care a fost demis de premierul Florin Cîțu.

„Interesul naţional este să aducem bani europeni, să îi implementăm şi să facem reformele întârziate 30 de ani. Dacă nu vom înţelege rapid acest lucru şi vom continua un război al orgoliilor… Chiar îi rog pe colegii mei, din tot sufletul, chiar dacă ştiu că sunt pregătiţi unii dintre ei să reacţioneze, îi rog să fie calmi şi să fim cât se poate de raţionali, de maturi şi să nu reacționeze nimeni la acuzaţiile lui Vlad Voiculescu, în niciun fel. Noi trebuie să rămânem pentru a restabili legăturile cu USR PLUS. Nu avem altă soluţie de guvernare. Nu vrem să guvernăm minoritar, nu vrem să guvernăm cu PSD, nu vrem să guvernăm în altă formulă, decât cu USR PLUS. Este extrem de important să nu reacţionăm pentru că s-ar rupe punţi care deja sunt întinse la maxim”, a spus Rareş Bogdan, la Antena 3.

Europarlamentarul PNL a mai subliniat că „raportările false ale cifrelor COVID” susținute de la Vlad Voiculescu, ar trebui dovedite, explicate, deoarece asemenea acuzații au un impact foarte mare asupra țării noastre la Bruxelles.

Emanuel Stan