12.1 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 21:28

Remus Cernea candidează cu MONA la prezidențiale

spot_img

Remus Cernea va înființa partidul Mişcarea pentru Oameni, Natură şi Animale (MONA) 

remus cernea

Deputatul independent Remus Cernea a anunțat, vineri, la Constanța, că va înființa un nou partid – Mişcarea pentru Oameni, Natură şi Animale (MONA) și că a decis să candideze ca independent la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

Cernea a precizat, vineri, într-o conferinţă de presă la Constanţa, că va candida ca independent la prezidențiale, deoarece nu are la dispoziție timpul necesar pentru a înființa legal noul partid până la scrutinul electoral din toamna acestui an. El a menţionat că această campanie pentru alegerile prezidenţiale îl va ajuta să facă cunoscută noua formaţiune politică. “Nu îmi fac iluzii că voi câştiga alegerile prezidenţiale, dar sunt o şansă pentru construirea Mişcării”, a spus Cernea.

Astăzi anunţăm iniţierea eforturilor pentru a înfiinţa partidul Mişcarea pentru Oameni, Natură şi Animale – iniţialele înseamnă MONA. Uitaţi de PMP, PNL, PSD, PCR, PDL, iniţiale care nu spun nimic, care reprezintă partide neancorate în valori. Construim un partid de la început, cu o fundaţie solidă în ceea ce priveşte valorile. MONA poate trimite în foarte multe direcţii. MONA este un nume foarte cald de femeie, ne putem gândi şi la Mona Lisa şi la Leonardo şi la creativitatea şi geniul acestui mare om, ne putem gândi la căldura acestui nume care transmite o emoţie de care e nevoie şi în politică.

Remus Cernea
deputat

Deputatul a menționat că MONA va fi un partid bazat pe doctrina liberală verde, care “presupune o preocupare specială pentru libertăți și drepturi individuale, o economie liberă, o liberă inițiativă, dar o economie sustenabilă, durabilă, bazată pe tehnologii prietenoase cu mediul”.

D.M.