9 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 13:03
No menu items!

Remus Cernea a cerut în scris arborarea steagului gay pe clădirea Parlamentului

spot_img

Remus Cernea vrea ca steagul gay să fie arborat pe clădirea Parlamentului în perioada GayFest 2014

Remus Cernea_tricou gay

Deputatul independent Remus Cernea a cerut, luni, în scris, Senatului ca steagul gay să fie arborat pe clădirea Palatului Parlamentului, în perioada GayFest 2014. El a precizat că va dona “steagul curcubeu” Parlamentului, în cazul în care propunerea lui va fi acceptată.

Propun ca Parlamentul României, în perioada manifestărilor din cadrul Bucharest Pride, noul GayFest (2-8 iunie 2014) să arboreze pe clădirea Parlamentului <<steagul curcubeu>> care este simbolul drepturilor persoanelor LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transexual n.r.). În Europa, este deja o practică a mai multor țări, printre care Austria și Germania. Pentru a nu cheltui bani publici pentru achiziționarea acestor steaguri, fac precizarea că voi dona eu acest steag Parlamentului, în cazul în care propunerea va fi acceptată de către dumneavoastră.

Remus Cernea

deputat

 

În urmă cu o săptămână, Remus Cernea anunța că o va invita pe cântăreața Conchita Wurst, din Austria, care a câştigat finala concursului Eurovision 2014, să vină în România pe 7 iunie, la Gay Pride. Totodată, deputatul mai anunța că urmează să solicite Parlamentului şi Guvernului României ca, pe perioada manifestărilor din cadrul Bucharest Pride, noul GayFest, care va avea loc în perioada 2 – 8 iunie, să arboreze pe clădirile acestor instituţii “steagul curcubeu” care este simbolul drepturilor persoanelor LGBT.

D.M.