9 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 4:32

Registrul Național de Vaccinare a picat. Nu s-au putut elibera adeverințe de vaccinare. Cozi uriașe la centrele de imunizare

spot_img

Autoritățile întâmpină dificultăți în operarea Registrului Național Electronic de Vaccinări. Procesul de vaccinare a fost blocat la mai multe centre din București și din țară, unde s-au format cozi uriașe.

„Momentan, experimentam dificultăți in operarea aplicatiei, revenim in cel mai scurt timp. Va multumim pentru intelegere”, scrie pe site-ul https://adulti.renv.ro

Dificultățile au dus la întârzieri în eliberarea adeverințelor de vaccinare.  Pe pagina oficială Ro Vaccinare, oamenii au sesizat că sunt probleme atât în Capitală, cât și în alte orașe.

Încă de la primele ore ale dimineții, oamenii au venit în număr mare la  Romexpo și Palatul Copiilor pentru a se vaccina anti-Covid.  Timp de două ore, au fost probleme cu înregistrarea lor și cu eliberarea adeverințelor de vaccinare, așa că oamenii au fost nevoiți să aștepte până la remedierea problemei.

“Azi am fost să mă vaccinez la centrul din Baciu Cluj și mi-a spus că nu poate vaccina pe nimeni că nu funcționează platforma de vaccinare. Sunt înscris din martie,” a scris o  persoană, pe pagina de Facebook Ro Vacinare.

Probleme asemănătoare au fost raportate și la Ploiești.

FOTO: captură Digi24