3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 16:54
No menu items!

“Regele asfaltului din Banat”, Georgică Cornu, cercetat în libertate UPDATE

spot_img

georgica_cornu

  • UPDATE

Omul de afaceri timişorean Georgică Cornu, care fusese reţinut de DIICOT într-un dosar de evaziune fiscală de 61 de milioane de lei, va fi cercetat în libertate, sub control judiciar, au decis, vineri, magistraţii Tribunalului Timiş.

Georgică Cornu, suspectat într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 61 de milioane de lei, a fost reţinut, vineri dimineață, de procurorii DIICOT, după ce a fost audiat timp de aproape 12 ore.

Georgică Cornu a fost audiat la sediul DIICOT Timişoara toată noaptea de joi spre vineri, alături de alte 13 persoane.

Potrivit procurorilor DIICOT, Cornu a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzațiile de evaziune fiscală şi constituire de grup infracţional organizat. El a fost dus în arestul Poliţiei Timiş.

Alături de Georgică Cornu a mai fost reţinut, tot pentru 24 de ore, şi Mihai Zaharie, un bărbat din Strehaia (judeţul Mehedinţi), pentru aceleaşi infracţiuni.

Poliţişti de la Crimă Organizată şi de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din judeţele Timiş, Mehedinţi şi Gorj, coordonaţi de procurorii DIICOT Timişoara, au făcut, joi dimineaţă, peste 20 de percheziţii în aceste judeţe, la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscală, în dosar fiind vizat şi omul de afaceri Georgică Cornu.

R.D.