Reformiștii din PDL și-au făcut pagină de Facebook. „Dacă învinge Monica, eu votez PDL”

Reformiștii din PDL, conduși de Monica Macovei, au, începând din 24 februarie, pagină pe Facebook. Mihai Polițeanu, Adrian Papahagi, Teodor Baconschi, Cristian Preda, Sever Voinescu, sunt printre susținătorii moțiunii Monicăi Macovei privind reformarea PDL. Sigla paginii, care a adunat până acum, 987 de like-uri, este „Dacă învinge Monica, eu votez PDL!”.

Ultimul mesaj, postat, miercuri pe pagina de Facebook, este scris de Mihai Polițeanu, consilierul europarlamentarului PDL, candidat la șefia partidului.

„Dacă doriţi să semnaţi pe lista de susţinători a doamnei Macovei, vă rog să vă grăbiţi. Joi seară este termenul limită la care vom centraliza semnăturile primite şi le vom anexa moţiunii «Reformiştii». Dacă doriţi să semnaţi dumneavoastră sau colegii dumneavoastră de partid, vă rog să trimiteţi un mail la [email protected] pentru a vă putea trimite un formular de semnături. Textul moţiunii va fi prezentat public în acest week-end într-o conferinţă de presă”.

Teodor Baconschi are și el un mesaj cu referire directă la contracandidatul Monicăi Macovei, Vasile Blaga. „Dragi români din secolul 21, am căutat, de curiozitate, pagina de facebook a dlui Vasile Blaga. A făcut-o cineva, sub sigla de anul trecut, ARD. Vă rog să faceţi acest exerciţiu grăitor, pentru a vedea despre ce vorbim. Nu e vorba de persoane, ci de mentalitate. Sunt 5,6 milioane de români pe FB. Acolo, în România conectată, bate inima dreptei rămase fără vehicul politic. Moţiunea Reformiştilor vrea să lege un PDL primenit de acest bazin electoral natural”, spune Teodor Baconschi. V.M.

NICIUN COMENTARIU