20.5 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 5:08
No menu items!

Reduceri de prețuri la Trenurile Zăpezii, în perioada 1 februarie – 15 martie

spot_img

tren

Pasagerii care vor călători, în perioada 1 februarie – 15 martie a.c., cu Trenurile Zăpezii, vor beneficia de reduceri tarifare la biletele spre și dinspre cele mai căutate stațiuni montane pentru ski, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (Stațiunea Straja), Piatra Neamț (Pârtia Cozla, Stațiunea Durău).

„Se vor acorda reduceri tarifare de 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare într-una dintre stațiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov. De asemenea, se vor aplica reduceri de 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare din Vatra Dornei /Piatra Neamț /Petroșani. În plus, se vor practica reduceri de 31% — 56% în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia — Brașov și retur”, se precizează într-un comunicat al CFR Călători.

Biletele la preț redus pot fi achiziționate direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR, online de pe www.cfrCălători.ro, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, de la distribuitori autorizați (agenții de turism) sau prin rezervare telefonică, în ziua plecării trenului.

A.V.