1.5 C
București
luni, 6 februarie 2023 - 15:28
No menu items!

Reducere 75% la abonamente pe trenurile Regio pentru elevi și studenți

spot_img

Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua

trenuri-Inter Regio

Elevii şi studenţii care merg zilnic cu trenul pentru a ajunge la cursuri au reducere 75 la sută la abonamente pe trenurile Regio şi de 50 la sută pe trenurile InterRegio, au anunțat luni reprezentanții CFR Călători, în contextul pregătirilor legate de începutul de an şcolar/universitar.

Oficialii CFR Călători le recomandă elevilor şi studenţilor să-şi achiziţioneze din timp biletele/abonamentele dorite pentru a călători spre/dinspre locul în care învaţă.

Elevii din clasele zero – 12 beneficiază, în baza carnetului de elev sau a adeverinţei pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio şi de o reducere cuprinsă între 20% şi 30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio.

Elevii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la şcoală pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75 la sută reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.

Studenţii la zi din învăţământul de stat sau privat acreditat beneficiază, în baza legitimaţiei de student „reducere la transport”, de o reducere de 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio.

În baza carnetului de cupoane, studenţii pot efectua 24 de călătorii cu trenurile InterRegio, în decursul unui an, cu o reducere de 50% .

Studenţii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la facultate pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.

Elevii şi studenţii beneficiază totodată de o reducere de 50% la abonametele pe trenurile InterRegio din oferta de transport a companiei.

De exemplu, un elev sau student plăteşte doar 78,75 lei pe un abonament lunar Regio, clasa a-II-a pe ruta Bucureşti Nord – Ploieşti Sud, în loc de 304,5 lei cât ar costa călătoriile la preţ întreg timp de 21 de zile lucrătoare pe lună.

R.D.