Recipiente pline cu marijuana găsite de poliție la domiciliul lui Justin Bieber

justin bieber

Poliția americană a anunțat marțea trecută că a găsit droguri la domiciliul din California al cântărețului Justin Bieber, în timpul unei percheziții desfășurate în cadrul unui presupus caz de vandalism, informează AFP.

Autoritățile au efectuat percheziția în urma plângerii unei vecine, care l-a acuzat pe Bieber că a aruncat cu ouă în casa ei din Calabasas (nordul orașului Los Angeles). „Percheziția a avut ca scop recuperarea imaginilor filmate de camerele de supraveghere și a oricărei alte probe ale acelui act de vandalism din 9 ianuarie 2014”, a precizat biroul șerifului într-un comunicat de presă.

Dacă poliția a informat că drogul ecstasy găsit la Bieber nu îi aparținea, nu același lucru se poate spune despre canabisul găsit în cantități mari acasă la vedetă.

Potrivit TMZ, șeriful din Los Angeles a descoperit dovezi ale folosirii drogurilor, printre care “două recipiente mari de prăjituri pline cu marijuana”. Site-ul american precizează că au mai fost găsite patru-cinci cutii goale de codeină, precum și trei tuburi de prizat. Poliția nu a precizat deocamdată cui îi aparțineau obiectele.

Conform site-ului TMZ, marțea trecută cu ocazia percheziției, a fost arestat acasă la cântărețul canadian rapperul Lil Za, unul din cei mai apropiați prieteni ai cântărețului, fiind prins cu ecstasy și Xanax. Ulterior acesta a fost eliberat.

Conform site-ului menționat, Bieber ar fi dependent de “sizzurp”, un amestec de codeină și prometazină, care se ia cu Sprite și o bomboană Jolly Rancher. Apropiații l-ar fi sfătuit să meargă la o cură de dezintoxicare.

C.A.

NICIUN COMENTARIU