16.3 C
București
duminică, 13 iunie 2021 - 8:42

Reacția unor câini, care au stat toată viața într-un laborator, când văd pentru prima dată soarele VIDEO

spot_img

Nouă câini au fost închiși într-un laborator pentru a fi supuși unor experimente

caine beagle

Nouă câini din rasa Beagle, care au fost ținuți închiși într-un laborator, au fost eliberați de către o organizație din SUA. Patrupedele au fost închise pentru a fi supuse unor experimente.

Cele nouă patrupede au fost surprinse într-un filmuleț când au văzut pentru prima dată lumina zilei. Cățelușii par destul de fricoși la început, lucru de înțeles, având în vedere faptul că au stat întreaga viață închiși într-o cușcă. Însă, după ce au fost scoși din mașină, câinii au început să exploreze împrejurimile și să descopere libertatea, potrivit Huffington Post.

Aceste animale merită o şansă, iar cu îngrijirea corespunzătoare, multe dintre ele vor ajunge să trăiască normal. Ei au fost folosiţi în numele ştiinţei, iar acum trebuie măcar să aibă şansa de a fi adoptaţi şi de a avea parte de un cămin iubitor”, a declarat senatorul Mark Manendo.

De asemenea, cățelușii, care se află acum într-un adăpost special pentru a primi îngrijiri speciale, au primit câte un nume,  precum Frankie, Dean, Sammy sau Joey.

Filmulețul, publicat pe YouTube, a devenit viral, adunând în aproximativ două săptămâni peste 1,2 milioane de vizualizări.

 

D.M.