11.2 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 22:09

Reacția lui Geoană la votul lui Ponta din 2009

spot_img

Mircea Geoană a comentat declarațiile lui Victor Ponta care spunea că în primul tur al alegerilor prezidențiale din 2009 a votat cu Crin Antonescu, actualul președinte interimar al PNL, și nu cu el

geoana-ponta

Mircea Geoană a comentat, joi, declarațiile premierului Victor Ponta (fostul său șef de campanie) care spunea că în primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale din 2009 a votat cu Crin Antonescu, actualul președinte interimar al PNL, și abia în al doilea cu el. Vizibil afectat, Geoană a spus că nu vrea să facă prea multe declarații pe această temă și că “judecata” aparține românilor care l-au votat la alegerile din 2009.

Îi las pe membrii noştri de partid, pe votanţii noştri, pe simpatizanţii noştri să judece o astfel de atitudine a domnul Ponta. Cu sau fără votul lui Victor Ponta, în primul tur, în 2009, am câștigat peste 3 milioane de voturi și în al doilea tur am câștigat 5,2 milioane de voturi. Am câștigat alegerile în România și probabil că le-am câștigat și pe ansamblu. Este singurul lucru pe care vreau să îl spun astăzi (joi n.r.)– Judecata aparține în mod exclusiv milioanelor de români care m-au votat și au votat culorile social-democrate în 2009.

Mircea Geoană

D.M.