9.3 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 3:17

Reacția lui Antonescu la reînscrierea lui Tăriceanu în PNL

spot_img

Crin Antonescu a declarat, joi, că a fost informat despre reînscrierea lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL

Tariceanu_Antonescu (6)_SZ

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat, joi, la intrarea în Palatul Parlamentului că a fost informat cu privire la reînscrierea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Am auzit. Sunt foarte mulți oameni care se reînscriu (în PNL n.r.)”, a declarat Antonescu.

El a refuzat să facă alte comentarii.

Liderul liberal a declarat, joi, la Parlament, după prezentarea în ședința comună a celor două Camere ale Parlamentului a moțiunii de cenzură depusă de opoziție, că este posibil ca Tăriceanu să fi făcut cerere de reînscriere în formațiunea liberală, “pentru că este un val de reînscrieri”.

Vă pot spune că e posibil ca domnul Tăriceanu să fi făcut cerere de reînscriere (în PNL n.r.), pentru că este un val de reînscrieri. V-am mai spus că şi un om şi-a pierdut minţile la Slatina, în urmă cu trei luni, a plecat din partid, ademenit, păcălit pe acolo de pesedişti, omul s-a trezit şi s-a reînscris acum. Se poate să fie acelaşi caz şi la Satu Mare.

Crin Antonescu

președintele PNL

Referindu-se la Statutul PNL, Crin Antonescu a dat exemplul Aspaziei Cojocaru și a menționat că statutul prevede că înscrierile se fac la nivel local şi se supun validării de către Biroul de organizaţie municipal, judeţean, după caz.

De asemenea, el a afirmat că toate aceste reprimiri în partid vor fi analizate după alegeri.

Liderul PNL a precizat că nu a mai discutat cu Tăriceanu de când era membru al partidului.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, că s-a înscris din nou în PNL. El s-a reînscris în PNL la organizația PNL Satu Mare.

 D.M.

Articolul precedentCătălin Ivan… cel Groaznic
Articolul următorChahan (orez fript)