4.4 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 12:10
No menu items!

Reținut după ce și-a bătut crunt soția adolescentă și a amenințat că-și omoară fiica

spot_img

Bărbatul a fost reținut pentru amenințare, lovire și alte violențe și a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava

Polițist reținut pentru că ar fi cerut bani și favoruri sexuale în numele unor judecători

Un bărbat de 29 de ani din oraşul sucevean Liteni a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a bătut soţia, în vârstă de 16 ani, şi a ameninţat că-şi omoară fiica în vârstă de doar trei luni, pe care a luat-o din casă şi s-a ascuns cu ea într-o locuinţă învecinată.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava au precizat, duminică, că o fată în vârstă de 16 ani din oraşul Liteni a sesizat Poliţia că soţul ei, în vârstă de 29 de ani, a bătut-o şi a ameninţat că le omoară, pe ea şi pe fiica lor de trei luni. Adolescenta a mai spus că a fost nevoită să fugă de acasă la părinţi.

Poliţiştii veniţi în zonă au constatat că tânăra are semne vizibile de lovituri pe faţă şi, la cererea ei, au pătruns în forţă în locuinţa acesteia, dar soţul şi fiica lor nu au fost găsiţi. O altă echipă de poliţişti l-a depistat pe bărbat la o locuinţă învecinată, unde era ascuns într-o cameră, împreună cu bebelușul.

Bărbatul a fost agresiv şi i-a înjurat pe poliţişti, motiv pentru care a fost imobilizat şi încătuşat şi dus la sediul Poliţiei, fiind cercetat pentru lovire şi alte violenţe şi ameninţare.

Copilul a fost încredinţată mamei sale, iar cercetările în acest caz au continuat, în urma examenului medico-legal stabilindu-se că tânăra a fost lovită în cap şi în torace și are nevoie pentru vindecare de 7-9 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arestul IPJ Suceava.

R.D.