14.8 C
București
joi, 30 mai 2024 - 7:11
No menu items!

Rețeaua Winmarkt extinde parteneriatul cu retailerul suedez H&M

spot_img

Cele 15 centre comerciale Winmarkt au o suprafață totală de 90.000 mp

winmarkt

Winmarkt a anunțat deschiderea la Piatra Neamț a celui de-al patrulea magazin H&M din rețeaua națională de centre comerciale. Magazinul este primul din Piatra Neamț deschis de retailerul suedez de fashion, potrivit unui comunicat al Winmarkt.

”Parteneriatul Winmarkt – H&M este extins la nivel de reţea, primele magazine H&M fiind inaugurate în centre comerciale Winmarkt din Buzău, Galaţi şi Râmnicu Vâlcea”, se arată în comunicatul citat.

Magazinul H&M din Piatra Neamț este situat pe două niveluri, cu o suprafață de peste 1.400 mp.

”Ne bucurăm că avem ocazia să extindem parteneriatul cu H&M, prin deschiderea magazinului de la Piatra Neamţ. Modernizarea centrelor comerciale şi aducerea unor retaileri de fashion internaţionali este parte din strategia noastră de business. Am analizat atent orașele cu mult timp înainte să deschidem aceste magazine și ne bucurăm că suntem primii care facilităm accesul la modă, la preţuri acesibile, chiar în centrul oraşului”, a declarat Carlo Barban, CEO al companiei Winmarkt.

Începând cu 2013, Winmarkt a investit peste 2,5 milioane de euro în lucrările de modernizare a centrului comercial din Piatra Neamț. Lucrările au constat in refacerea fațadei centrului comercial și modernizarea interioarelor, precum și pregătirea spațiilor comerciale pentru noi branduri.

Rețeaua Winmarkt, compusă din 15 centre comerciale aflate în 13 orașe ale țării, are o suprafață închiriabilă (GLA) de aproximativ 90.000 mp. Acestea sunt situate la ”kilometrul zero” în fiecare oraș și înregistrează o medie anuală a traficului de peste 30 milioane de vizitatori, în întreaga rețea. Cele 13 orașe în care operează Winmarkt sunt Alexandria, Bistrița, Brăila, Buzău, Cluj, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Râmnicu-Vâlcea, Slatina, Tulcea, Turda și Vaslui.

Compania Winmarkt este deținută din 2008 de italienii de la Immobiliare Grande Distribuzione (IGD).