Răzvan Cuc: Voi rezilia, dacă se impune, contractele cu italienii pentru lucrările la autostradă

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, amenință că va rezilia contractele pentru lucrările Autostrăzii Lugoj-Deva încheiate cu antreprenorii italian și spaniol din cauza deficiențelor înregistrate în executarea contractului.

Răzvan Cuc a postat, în acest sens, un text pe reţeaua de socializare Facebook, în care amenință că nu va accepta „cârpelile” firmelor executante.

„Am promis că merg pe teren şi mă ţin de cuvânt! Astăzi am inspectat inopinat lucrările Autostrăzii Lugoj-Deva şi am constatat, cu mare dezamăgire, ca antreprenorii Tronsoanelor 2 şi 3 se pot “lăuda” doar cu o proastă mobilizare şi cu o metodologie deficitară, cauzată de cârpeli interminabile. Nu voi accepta asemenea situaţii şi nu vreau fac niciun fel de concesii. Dacă cei doi antreprenori, italian şi spaniol, nu au cum să respecte termenele de finalizare ale lucrărilor, voi rezilia contractele cu aceştia şi voi căuta firme serioase în domeniu. Situaţia de pe Lotul 4 al Autostrăzii se prezintă în parametrii normali, iar antreprenorul român a cerut reasumarea termenului de finalizare a lucrării pentru finele lui 2017. Avem nevoie de autostrăzi şi de respectarea termenilor din contractele încheiate. Vremea amânărilor s-a încheiat!”, a scris Cuc.

Olimpia Diaconiuc

 

NICIUN COMENTARIU