30 C
București
marți, 16 august 2022 - 22:05
No menu items!

RATB: FOC DE ARMĂ tras asupra unui troleibuz din Capitală. Un călător a fost rănit/Poliția: Nu s-a tras cu o armă de foc, nimeni nu a fost rănit UPDATE

spot_img

pistol

  • UPDATE

Poliția Capitalei a precizat, miercuri seara, într-un comunicat de presă, că asupra troleibuzului liniei 77 căruia i-a fost spart un geam nu s-a tras cu o armă de foc, iar în urma incidentului sesizat la 112 nu a fost rănită nicio persoană.

Concluziile în acest caz aparţin poliţiştilor care au făcut cercetări la faţa locului.

Oficiali ai Poliției au confirmat, pe de altă parte, că unul dintre geamurile vehiculului a fost spart.

Un călător al unui troleibuz de pe linia 77 din Bucureşti a fost rănit, miercuri după-amiază, după ce asupra vehicului s-ar fi tras cu un pistol cu bile. Proiectilul a spart unul dintre geamurile laterale ale troleibuzului, au precizat oficiali ai RATB.

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu, a precizat că incidentul s-a produs în zona străzii Izvorul Rece, pe sensul de mers către Piaţa Reşiţa.

Din primele informaţii pe care le avem de la şofer, se pare că asupra troleibuzului s-a tras cu un pistol cu bile, dintr-un imobil aflat pe traseul liniei 77. Unul dintre călători a fost rănit după ce proiectul a spart geamul în dreptul căruia se afla acesta.

Constantin Tobescu

purtător de cuvânt RATB

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipe de poliţişti, care au izolat zona şi au demarat verificări pentru a stabili în ce condiţii a fost spart geamul troleibuzului.

R.D.