6.1 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 6:35

RATB anunță un parteneriat cu hotelurile pentru proiectul “Bucharest City Tour”

spot_img

RATB anunță un parteneriat cu hotelurile pentru proiectul “Bucharest City Tour”

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a început, în acestă săptămână, să distribuie vouchere “Bucharest City Tour” către hotelurile  partenere.

Aceste vouchere vor fi folosite de turiştii ce se cazează în hotelurile din Capitală, pentru călătoria cu autobuzele double-decker, fără să mai fie necesară achitarea cardului de transport la îmbarcare, potrivit unui comunicat al Regiei.

În schimbul acestor vouchere, ce pot fi achitate direct la recepţiile hotelurilor, la pachet cu tarifele de cazare, turiştii primesc cardul de călătorie valabil pentru traseul turistic.

În perioada 1-20 mai, linia “Bucharest City Tour” a avut peste 4.500 de călători.

RATB a anunțat o serie de noutăți, printre care harta „Bucharest City Tour”, care, pe lângă datele generale, privind traseul şi funcţionarea liniei (program, preţ, staţii), oferă şi informaţii despre posibilităţile de petrecere a timpului liber în Bucureşti.

Reperele partenerilor din categoria cluburi-baruri-restaurante sunt marcate pe hartă cu diverse simboluri pentru a orienta turiştii.

Harta va fi disponibilă gratuit, la recepţiile hotelurilor, la toate centrele de emitere şi reîncărcare carduri din reţeaua de vânzări RATB, la punctele de informare turistică, în aeroport şi în principalele gări din Bucureşti.

 Vlad Bârleanu