13.9 C
București
luni, 10 mai 2021 - 23:00

Rareș Bogdan:”Nu vă pot spune că iese fum alb în seara asta”

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, luni, că îl susține pe premierul Florin Cîțu la șefia guvernului, nu cum cer cei de la USR PLUS schimbarea lui.

”Voi propune un vot de susținere pentru Florin Cîtu. Nu se pune problema să plece. M-au îndurerat acuzațiile USR PLUS. Nu avem altă coaliție politică, sper ca lucrurile să se calmeze”, a spus Rareș Bogdan înaintea ședinței conducerii executive a PNL.

Întrebat despre ședința coaliției de guvernare programată luni, Rareș Bogdan a declarat că ”nu vă pot spune că va ieși fum alb după ședința de azi, dar vă garantez că până mâine seară lucrurile se vor aranja”.

Prim-vicepreşedintele PNL a precizat că președintele Klaus Iohannis este un președinte în haină constituțională.

“Sunt convins că e mâhnit și trist pentru că vrea reforme. Nu vrea să stingă un foc”, a declarat Rareș Bogdan.

El s-a referit și la criticile ministrului Cătălin Drulă la adresa lui Cîțu și a spus că ”Drulă e un ministru bun, dar uneori își mai uită ranga în mână. A făcut bine ce a făcut la metrou. Cu ranga însă nu poți să construiește o casă”. 

Cătălin Drulă, vicepreședinte USR-PLUS, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîțu, după demiterea ministrului Voiculescu, afirmând despre premier că este „un zombie politic” și că nu mai are încrederea USR PLUS.