3.5 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 5:32
No menu items!

Rareș Bogdan se propune ministru în 2023: “Veţi fi cu mine în Guvern, domnule Ciolacu”

spot_img

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan susține că, pe 23 mai 2025, când va avea loc rotaţia în Guvern, el va ocupa un post de ministru. “I-am spus domnului Ciolacu, după aceste negocieri, următoarele: pentru că am văzut comportamentul dvs. în aceste zile, vă spun de acum, (…)pe data de 25 mai veţi fi cu mine în Guvern, domnule Ciolacu, voi fi la masă cu dvs. în Guvern din partea PNL”, a declarat Rareș Bogdan joi seară, la Digi 24. 

“În 2023, în 25 mai, se va face o rotaţie la nivel de premier şi la nivel de miniştri, secretar general, doi miniştri. Și i-am spus domnului Ciolacu, după aceste negocieri, următoarele: pentru că am văzut comportamentul dvs. în aceste zile, vă spun de acum: nu voi pleca acum pentru că am nişte proiecte de încheiat, dar pe data de 25 mai veţi fi cu mine în Guvern, domnule Ciolacu, voi fi la masă cu dvs. în Guvern din partea PNL”, a declarat Rareş Bogdan, joi seară, la Digi 24.

Prim-vicepreședintele PNL a refuzat să dezvăluie și ce portofoliu va ocupa. “Dar voi veni în Guvern tocmai pentru a mă asigura că aroganţele nu au ce să caute, pentru că, de-a lungul timpului, am văzut mulţi lideri social-democraţi, poate la rândul lor de bună credinţă, dar care au eşuat în aroganţe. Eu cred că nu are ce să caute orgoliul şi aroganţa într-o coaliţie (….)noi nu vrem să umilim pe nimeni”, a adăugat Rareş Bogdan.

El a explicat că, peste un an şi jumătate, îşi va întrerupe mandatul de europarlamentar pentru a veni în Guvernul României “să mă asigură că domnul Ciolacu va face ceea ce trebuie şi va respecta programul de guvernare al României”.

Voi fi un garant liberal că domnul Ciolacu va face ceea ce trebuie în Guvern. Şi nu doar eu, vor mai veni alţi doi colegi“, a conchis Rareș Bogdan. 

Rareș Bogdan, despre Raluca Turcan:” S-a descalificat după ultimele declarații”

Prim-vicepreședintele PNL nu a ezitat să o atace și pe colega sa Raluca Turcan, pe care a acuzat-o că a dat dovadă de o “iresponsabilitate crasă” când a anunțat că Ministerul Muncii a rămas fără bani de pensii. 

“Este o iresponsabilitatea crasă să anunți că nu ai bani de pensii, s-a descalificat după ultimele declarații. (…)Voi propune o sancțiune pentru Raluca Turcan, ne-a adus prejudicii de imagine. Nu a înțeles unde a lucrat, ori este supărată că nu a prins un portofoliu“, a mai spus Rareș Bogdan. 

Raluca Dan