joi, 25 februarie 2021 - 14:57

Rareș Bogdan, replică pentru Ludovic Orban

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan le-a transmis, luni, la emisiunea “Esențial” de la Antena 3, realizată de Ana Maria-Roman, lui Ludovic Orban și lui Florin Cîțu că, în cazul în care guvernarea nu ia măsurile corecte, atunci la Congres liberalii nu vor mai avea pe ce să se bată pentru că partidul se va prăbuși în încrederea cetățenilor.

“Noi trebuie să ne concentrăm acum pe buna guvernare, nu pe Congres. Eu știu un singur lucru legat de faptul că cei de la Comisia Europeană ne permit un deficit de 7%. Eu le-am spus deschis (celor din partid), sunt un om deschis si normal la cap: <<Negociați, nu trebuie să stăm neapărat în șaptele ăl>>. Comisia poate înțelege, că e 7,1%. Fiecare zecimală contează. Dacă nu suntem în stare să facem bazat pe investiții și vrem să cârpim, oamenii vor avea de suferit.

Dacă noi ne vom abate pentru conducerea partidului s-ar putea să ne trezim că, în loc să ne batem pe un bloc s-ar putea să nu ne batem nici măcar pe o scară de bloc, la asta trebuie să fie atenți colegii mei. Eu voi monitoriza cu colegii mei măsurile astfel încât promisiunile electorale, făcute nu de Rareș Bogdan, ci de întreg PNL-ul, făcute de Ludovic, Florin și toți ceilalți, să fie respectate. Trebuie să nu ne batem joc de votanți. Nu vreau ca în loc să ne batem pe un partid de 35% să ne batem pe un partid de 10-15%. Dacă dezamăgiți cetățeanul român, ne vom bate pe nimic”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3.

CITEȘTE ȘICe le răspunde Ludovic Orban nemulțumiților din Grupul PNL de la Cluj