18.2 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 20:20

Rareș Bogdan îi pregătește un contracandidat lui Ludovic Orban, la șefia PNL: “Eu voi fi în echipa câștigătoare”

spot_img

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, luni, că Ludovic Orban va avea cu siguranţă un contracandidat ‘foarte puternic’ pentru şefia partidului, printre nominalizații europarlamentarului PNL numărându-se premierul Florin Cîţu, Emil Boc, Ilie Bolojan, Dan Motreanu şi Robert Sighiartău.

“Îl asigur cu simpatie pe Ludovic Orban că va avea contracandidat şi va avea unul foarte puternic. (…) Eu sunt extrem de puternic, nu foarte puternic, dar eu nu candidez. Eu candidez în echipa câştigătoare. (…) Suntem partid liberal, este normal să existe competiţie, cred că nici Ludovic Orban, nici altcineva nu-şi doreşte să existe un singur candidat, sunt absolut convins că va exista minim un contracandidat, dacă nu chiar doi. Există oameni foarte buni în PNL care vor intra într-o competiţie directă, frumoasă cu Ludovic Orban şi cel mai bun dintre ei va câştiga”, a declarat Rareș Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL.

Europarlamentarul PNL a enumerat “lista” posibililor candidați la șefia PNL, printre aceștia numărându-se liderii de la Cluj, care l-au criticat vehement pe Ludovic Orban în ultima vreme – Emil Boc, Robert Sighiartău, dar și Ilie Bolojan, Dan Motreanu sau premierul Florin Cîțu.

“Este şi Florin Cîţu o opţiune, şi Emil Boc o opţiune, este şi Ilie Bolojan şi Dan Motreanu, este şi Robert Sighiartău o opţiune, avem mai multe opţiuni. Eu am spus-o ca să nu existe niciun fel de speculaţie – voi intra pe poziţiile doi-trei în echipa câştigătoare”, a mai afirmat Rareş Bogdan, la şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Ludovic Orban vrea să organizeze Congresul PNL în luna septembrie și spune că este susținut de nu mai puțin de 36 de filiale ale PNL pentru un nou mandat la șefia partidului.