21.9 C
București
vineri, 2 iunie 2023 - 10:46
No menu items!

Rareș Bogdan: „Florin Cîțu s-a retras pentru că a făcut o mișcare salutară și extrem de inteligentă”

spot_img

Rareș Bogdan, care nega orice alt nume de premier în afara lui Florin Cîțu, a declarat, joi seară, că acesta a ales să se retragă din această cursă deoarece „a făcut o mișcare salutară și extrem de inteligentă”.

”A fost o analiză extrem de serioasă în care președintele PNL a dovedit maturitate, iar Florin Cîțu cu o eleganță de lider politic matur l-a propus pe Nicolae Ciucă, un om remarcabil, apreciat atât în interiorul României, cât și în afară, capabil să strângă o majoritate parlamentară.

E o situație care necesită o mână forte. Nimeni, decât dacă este iresponsabil, nu va încerca să găsească nod în papură”, a declarat Rareș Bogdan la România TV.

În privința unor eventuale renegocieri cu USR, prim-vicepreședintele PNL a fost destul de clar afirmând că formațiunea condusă de Dacian Cioloș nu va mai face echipă cu PNL.

„Trebuie să lăsăm USR într-o perioadă de penitență care se poate duce la 7 ani. PNL a făcut o decizie înțeleaptă, pentru noi a fost foarte greu. Nu avem ce să îi reproșăm lui Florin Cîțu, a făcut o mișcare salutară și extrem de inteligentă”, a adăugat Rareș Bogdan.

Marilena Nedelcu