23.5 C
București
joi, 29 iulie 2021 - 3:04

Rareş Bogdan, despre datele publicate de Vlad Voiculescu: “Printre cei vaccinaţi în centre militare s-au aflat şi câteva sute de agenţi din structuri speciale”

spot_img

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Rareş Bogdan, a afirmat, referindu-se la decizia ministrului Sănătăţii de a publica lista centrelor de vaccinare, că el crede în buna credinţă a lui Vlad Voiculescu, dar consideră că s-a grăbit un pic. Rareş Bogdan a afirmat că printre persoanele vaccinate în centrele pentru cadre militare s-ar fi aflat şi agenţii din structurile speciale pe care România îi are în străinătate.

Rareş Bogdan a declarat duminică, la emisiunea Insider Politic difuzată de Prima TV, că au fost câteva sute de persoane vaccinate în România despre care nu ar fi trebuit publicate informaţii.  

El a fost întrebat de moderatorul Sebastian Zachmann dacă ar fi publicat lista acelor centre secrete în cazul în care ar fi fost în locul lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătăţii. 
 
“Aş fi fost mult mai atent. Îl cunosc bine pe Vlad şi cred în buna lui intenţie şi sunt unul dintre cei din PNL care îl susţin pe Vlad Voiculescu şi am făcut-o şi public şi o fac şi în continuare. Cred în buna lui credinţă, dar că acolo un pic s-a grăbit. E bine că a încercat să arate că sunt lucruri nefireşti, dar aş fi fost mult mai atent şi aş fi cerut o analiză – chiar dacă are multe pe cap – măi, oameni buni, aici sunt şi oameni din structurile speciale, că dacă sunt din structuri speciale, oameni care au venit special în România să se vaccineze, aduşi de structurile respective, nu vreau să-i devoalez, nu vreau să ajung un al doilea Pacepa”, a mai precizat Rareş Bogdan. 
 
El mai consideră că dacă consilierul onorific al lui Vlad Voiculescu a avut acces la anumite liste fără a avea certificat ORNISS, atunci este o problemă.