4.4 C
București
marți, 2 martie 2021 - 9:40

Rareș Bogdan amenință: Voi propune excluderea oricărui parlamentar PNL care votează moțiunea PSD împotriva lui Vlad Voiculescu

Prim vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a avertizat că dacă vreun parlamentar PNL va vota moţiunea simplă depusă de PSD împotriva lui Vlad Voiculescu, va propune excluderea respectivului parlamentar din partid.

Rareş Bogdan a reafirmat, luni, înaintea citirii moţiunii depuse de PSD, că ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, are susţinerea coaliţiei de guvernare, iar orice parlamentar liberal care va vota moţiunea va fi propus pentru excludere.

„În calitate de prim-vicepreședinte al PNL vă spun că dacă se va întâmpla acest lucru voi cere excluderea din partid a parlamentarului respectiv. Atunci când funcționezi într-o coaliție, atunci când împărtășești niște valori și atunci când vrei cu adevărat să schimbi România în bine și să o modernizezi nu e loc de războaie personale și de supărări personale. Faci parte dintr-un partid politic, ești membru al unui grup parlamentar care are 143 de oameni, la Senat și la Cameră, nu vii să te joci cu așa ceva. Vlad Voiculescu are susținerea coaliției, nu doar a USR PLUS. E absolut normal ca cei din PNL, din UDMR să-l susțină în demersurile sale și n-am motive să mă îndoiesc de profesionalism, de concurs de idei, de CV-uri”, a spus Rareș Bogdan, la Digi24.