15.8 C
București
marți, 15 iunie 2021 - 4:03

Rareș Bogdan a luat-o pe urmele lui Gigi Becali și invocă “ajutorul divin” în lupta cu pandemia

spot_img

Prim vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan cere redeschiderea bisericilor, odată cu măsurile de relaxare propuse de guvern pentru data de 15 mai.

„Mulți vor spune că o iau pe urmele vecinului și prietenului meu Gigi Becali, dar cred că odată cu primele lucruri care se deschid în România ar trebui să se deschidă bisericile”, a spus Rareș Bogdan la B1 TV.

Rareș Bogdan s-a decarat de multe ori ca fiind o persoană religioasă, susținând, acum, că oamenii au nevoie în continuare de “hrană spirituală”.

„Preoții vor înțelege și vor face slujbe afară, dar oamenii au nevoie de Dzeu, așa cum am avut nevoie de hrană alimentară și așa cum marile lanțuri de hipermarket au făcut profituri colosale, cred că avem nevoie și de hrană spirituală și e momentul în care să ni se permită să mergem și la Sfânta Biserică, să mergem să ascultăm slujba măcar în fața bisericilor. Eu am nevoie să mă duc la sfânta mănăstire, am nevoie să mă duc la sfânta biserică fără frică, fără teamă și alături de mine sunt milioane și milioane de români. România, pentru că a trecut prin acest moment, are nevoie de apropierea de sfânta biserică, indiferent cum se numește ea, și cred că printre primele centre care trebuiesc deschise, printre primele lăcașuri, printre primele instituții, cred că bisericile, indiferent de religie, trebuiesc să-și deschidă porțile în fața credincioșilor, pentru că de-a lungul istoriei noi am rezistat cu bunul Dumnezeu și cred că avem nevoie nevoie în continuare să ne raportăm la bunul Dumnezeu”, a mai afirmat Rareș Bogdan.

Foto: cancan.ro