14 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 19:19

Rapperul Chris Brown a fost eliberat din închisoare

spot_img

Muzicianul, în vârstă de 25 de ani, fusese încarcerat în martie, după ce a încălcat normele dintr-o clinică de tratare a dependenţei

chris_brown

Rapperul american Chris Brown a fost eliberat dintr-o închisoare din Los Angeles, duminică noapte, în jurul orei locale 24.00.

Muzicianul, în vârstă de 25 de ani, fusese încarcerat în martie, după ce a încălcat normele în vigoare dintr-o clinică de tratare a dependenţei în care se afla internat. Luna trecută, un judecător a decis ca rapperul să petreacă alte 131 de zile în închisoare, după ce acesta a recunoscut că a încălcat regimul de libertate condiţionată, informează music-news.com.

Potrivit site-ului TMZ.com, Chris Brown a fost în cele din urmă eliberat duminică, în jurul orei 24.00, după o detenţie care a totalizat 108 zile.

Iniţial, justiţia americană hotărâse ca rapperul să petreacă 365 de zile în închisoare, dar i-a redus apoi pedeapsa, după ce muzicianul a petrecut 116 zile într-o clinică de dezintoxicare şi alte 59 de zile în închisoare.

Chris Brown a fost arestat în octombrie 2013, după ce a agresat un bărbat în Washington, obligându-i astfel pe procurori să prezinte cazul său în faţa unui judecător. Audierile pentru cazul din Washington au fost amânate pentru sfârşitul lunii iunie.

În 2012, Chris Brown a fost implicat într-o altercaţie cu rapperul Drake într-un club din New York.

Potrivit site-ului RadarOnline, avocaţii celor doi cântăreţi au ajuns duminică la o înţelegere cu proprietarii acelui club newyorkez.

Potrivit presei ameircane, Chris Brown a fost diagnosticat cu tulburare bipolară, iar acest aspect pare să fi cântărit destul de mult în decizia judecătorului care a hotărât să îl elibereze.

În 2009, Chris Brown a fost condamnat la patru ani de libertate condiţionată, muncă în folosul comunităţii şi terapie obligatorie contra acceselor de furie, după ce a agresat-o pe cântăreaţa Rihanna, iubita sa din acea vreme, cu o seară înainte de gala de decernare a premiilor Grammy.

Chris Brown este autorul pieselor de succes “Kiss Kiss” şi “Run It”. Cel mai recent album al său, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează “Fortune”, un material discografic lansat în 2012 şi care i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy din 12 nominalizări.

R.D.