-1 C
București
vineri, 28 ianuarie 2022 - 4:14
No menu items!

Răpite, sechestrate şi obligate să se prostitueze

spot_img

În plin scandal la Caracal, trei tineri din Bucureşti au fost reţinuţi pentru sechestrare şi proxenetism în urma unei acţiuni în forţă a poliţiştilor din Bistriţa.

Una dintre fetele ţinute sechestrate a reuşit să ia legătura telefonic cu mama ei. A anunţat-o că se află închisă într-o cameră de hotel din Bistriţa şi că, alături de ea, sunt încă trei fete în aceeaşi situaţie. Femeia a alertat poliţia la serviciul de urgenţă 112, potrivit Mediafax.

Poliţiştii din Bistriţa le-au găsit şi le-au eliberat pe cele patru fete ţinute închise în camera de hotel din oraşul Bistriţa unde erau obligate să practice prostituţia.

Ulterior, Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Acţiuni Speciale au depistat în trafic, pe raza municipiului Bistriţa, o maşină în care se aflau patru bărbaţi.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că trei dintre aceştia, cu vârste cuprinse între 19-29 de ani, toţi din Bucureşti, ar fi implicaţi în comiterea unor acte de proxenetism, ocazie cu care ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către cele patru tinere, într-un hotel din Bistriţa.

Cei trei bucureşteni au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de duminică vor fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi proxenetism.