9.3 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 9:13

Răpită, traficată și ucisă în Grecia. Drama unui tată care și-a pierdut fiica

spot_img

Ies la iveală informaţii terifiante despre o posibilă reţea de traficanţi de carne vie din zona Caracalului. Un bărbat a povestit pentru Antena 3 cum şi-a pierdut fiica în urmă cu 20 ani. 

Bărbatul, care acum este stabilit în Austria, a pornit propria anchetă după dispariția fiicei lui, A aflat că fusese vândută chiar în curtea prietenului ei. A fost legată și băgată cu forța într-o mașină. Declarațiile lui sunt șocante. Autoritățile nu ar fi cooperat, iar fiica lui nu a mai fost găsită.  S-a luptat în van cu autorităţile la acea vreme, iar după 15 ani de căutări, dosarul de dispariţie al fiicei sale a fost clasat.

La câțiva ani distanță, o  altă fată răpită tot din Caracal și care a avut şansa să scape din mâinile traficanţilor o cunoscuse pe Geanina și avea veşti cumplite. La doi ani de la răpire, Geanina fusese ucisă în Grecia de traficanţii de carne vie. 

„În 1999 fata mea a fost vândută din curtea prietenului ei. L-am dus la Poliție și cu martori care au văzut toată scena. Fiica mea a fost legată de mâini și urcată în mașină. Cazul a fost prescris. Ultima dată a fost reperată în Milano. Nu trebuia să fiu informat și eu? O altă fată răpită care a reușit să scape a declarat că a asistat când a fost omorâtă fata mea, că nu a vrut să se prostitueze. Din Italia au fost duse în Grecia și acolo a fost omorâtă fiica mea,  a povestit, Nelu Genea.

Bărbatul crede că cele două fete, Luiza și Alexandra sunt în viața și au ajuns pe mâna traficanților de persoane.