1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 3:21
No menu items!

Rapid riscă să nu promoveze în Liga I

spot_img

Echipa de fotbal Rapid București ar putea pierde promovarea în Liga I în ciuda eforturilor pe care le fac jucătorii de a trece pe primul loc al Seriei 1 din Liga a II-a.

După ce a pierdut usturător cu 3-0 meciul disputat acasă, la rivala Dunărea Călărași, ajutând-o pe aceasta să urce pe prima poziție, clubul din Giuleşti riscă să fie depunctată cu 6 puncte, pentru că a pierdut un litigiu la FIFA cu jucătorul Rhema Obed. Aacesta, un mijlocaş crescut la academia lui Arsenal (englez de origine nigeriană), a reclamat că a fost concediat ilegal şi a cerut plata contractului său. Pentru că Rapid nu l-a plătit nici după acest litigiu, forul continental a anunţat, joi, FRF că echipa română trebuie depunctată.

La acest moment, Rapid ocupă locul 2 în clasamentul Seriei I, la egalitate de puncte, 34, cu liderul Dunărea Călăraşi. Dacă va fi depunctată, alb-vișinii vor ajunge pe poziţia a treia. Potrivit regulamentului, doar echipele aflate pe primele locuri în cele două serii din Liga 2 promovează direct, în timp ce ocupantele locurilor secunde dispută două meciuri de baraj, unul între ele şi apoi unul cu echipa care încheie pe poziţia a şasea în play-out-ul Ligii I.

O.D.