4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 18:18
No menu items!

Rapid București intră în insolvență. Oficial

spot_img

Echipa de fotbal Rapid București a depus luni, 3 decembrie, o cerere de intrare în insolvență ca urmare a datoriilor pe care le înregistrează către mai mulți creditori.
Magistrații urmează să ia o decizie pe 7 decembrie, însă specialiștii spun că solicitarea Rapidului este ca și admisă. După ce clubul va intra în insolvență, societatea va fi gestionată de un administrator judiciar desemnat de judecător.

Decizia conducerii clubului de sub Podul Grant vine după ce producătorul de utilaje pentru industria chimică Griro București, controlat de omul de afaceri iordanian Fathi Taher și de unul din acționarii clubului Dinamo București, Nicolae Badea, a depus, la începutul lunii noiembrie, la Tribunalul București o cerere de deschidere a procedurii insolvenței la SC Fotbal Club Rapid București.

Patronul echipei, George Copos a fost condamnat de curând la închisoare, de Curtea de Apel București, în dosarul transferurilor, cauză instrumentată de DNA.

N-am băgat şi nici nu voi băga niciodată Rapidul în insolvenţă. Nu se poate vorbi de insolvenţă sau de faliment la Rapid. Astea sunt discuţii fără rost, minciuni pe care unii şi alţii le promovează în mass-media
George Copos

7 noiembrie 2012

Eduard Elison