4.6 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 4:25

Raluca Turcan, vizată de o mare schimbare dacă Florin Cîțu câștigă șefia PNL. Cîțu nu o mai vrea în echipă

spot_img

Florin Cîțu ar fi început deja să își creioneze echipa de după Congresul din 25 septembrie, în condițiile în care ar ieși învingător din competiția cu Ludovic Orban. Potrivit unor surse PNL, Raluca Turcan nu s-ar mai regăsi în echipa lui Cîțu. Pe funcția pe care o deține Turcanîn PNL, prim-vicepreședinte ar urma să fie Gheorghe Flutur.

Surse din interiorul PNL susțin că premierul Florin Cîțu pregătește o nouă echipă de conducere la PNL, în ipoteza că va câștiga funcția de președinte al partidului, la alegerile de peste o lună, scrie România Liberă.

Potrivit acestor surse, unul dintre cei patru prim-vicepreședinți actuali ai PNL, Raluca Turcan, își va pierde acestă funcție, dacă Florin Cîțu va fi ales președinte al PNL, în locul lui Ludovic Orban.

În funcția de prim-vicepreședinte PNL pe care o deține, acum, Raluca Turcan ar putea fi desemnat Gheorghe Flutur, șeful filialei PNL Suceava un susținător al ideii că premierul României trebuie să dețină și funcția de președinte al PNL.

Recent, Raluca Turcan s-a certat cu Florin Cîțu pe tema rectificării bugetare. Cei prezenți la ședință au spus că “Rar au văzut-o pe Raluca Turcan așa de nervosă”.

Pe de altă parte, Raluca Turcan s-a remarcat în ultima perioada prin unele gafe care au fost taxate neiertător de internauți.

C.D.