8.3 C
București
miercuri, 21 aprilie 2021 - 2:13

Raluca Turcan, prinsă din nou în poze fără mască de protecție. Ea susține că poza este veche, dar apare postată pe 22 martie

Raluca Turcan apare fără mască de protecție într-o postare din 22 martie a unei echipe de voluntari cu care a avut o acțiune la un cămin de bătrâni din Sibiu. Jurnaliștilor de la Libertatea, care au descoperit fotografia, ministrul Muncii susține că fotografia nu este din timpul pandemiei: „Este foarte veche. Sunt convinsă că mai puteți găsi mii, întrucât eu chiar fac acțiuni de voluntariat. Dar se poate continua cu manipularea”, a răspuns ministrul.

Fotografia în care apare Raluca Turcan fără mască în dreptul unei bătrâne aflate în pat face parte din acțiunea postată de voluntarii de la Echipa galbenă din Sibiu, la un cămin de bătrâni din Sibiu, pe 22 martie. Toate celelalte poze de la acțiune arată membrii echipei de voluntari, dar și pe Raluca Turcan, în alte ipostaze, cu mască de protecție. 

Raluca Turcan a fost amendată de Poliția Sibiu cu 500 de lei, după ce în spațiul public au apărut imagini în care ministrul era alături de alte persoane, tot fără mască de protecție, în bena unui tractor, la o acțiune de împădurire din același județ.