9.3 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 10:12

Raluca Turcan nu vrea să fie schimbată de la Ministerul Muncii: “Sunt implicată full-option”

spot_img

Raluca Turcan nu vrea să plece de la ministerul Muncii, așa cum s-a vehiculat în ultima vreme, că va fi schimbată de premier, dacă acesta va câștiga alegerile din PNL. Nici dacă i s-ar oferi la schimb o altă demnitate publică, chiar mai mare, șefia Camerei Deputaților, Turcan susține că nu este printre opțiunile sale: “Sunt implicată full-option la Ministerul Muncii și nu am vândut niciodată blana ursului din pădure“, a spus Turcan.

Jurnaliştii au întrebat-o pe Turcan dacă îi este teamă că ar putea pierde portofoliul de ministru al Muncii.

“Mă cunoașteți de mult timp şi ştiţi că niciodată nu am vândut blana ursului din pădure şi sunt un om care, dacă intră într-un proiect, intră full-option. Iar eu sunt full-option în proiectul de ministru al Muncii“, a spus ea, într-o conferinţă de presă.

Ministrul s-a enervat apoi pe ziariștii care au continuat cu întrebările incomode, pentru că i-ar fi denaturat mesajul dintr-o conferinţă de presă susţinută miercuri. 

“Să ştiţi că am urmărit transpunerea dialogului meu cu dumneavoastră de ieri şi realmente v-am arătat toată preţuirea mea şi seara, la televizor, m-am regăsit într-un monstru care este total indiferent de ceea ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi (…) Eu sunt un om care face piaţa şi îmi place să merg în piaţă la Sibiu şi să stau de vorbă cu vânzătorii acolo, e una din micile plăceri. Cred că acum o lună de zile am fost în piaţă la Sibiu şi acolo găsiţi cea mai bună pâine cu cartofi, mai scumpă decât o pâine obişnuită, însă e o pâine bună, vă recomand”, a răspuns Raluca Turcan, cu referire la întrebările privind salariul minim sau cât costă o pâine, la care colegii ei Dan Vîlceanu și Florin Cîțu nu au știut să răspundă.

Marilena Nedelcu