27 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 14:33
No menu items!

Raluca Turcan a aflat că în România se moare pe capete

spot_img

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a aflat, joi, „cu regret”, că țara noastră trăiește „o realitate tristă”, în care „se moare pe capete”. Grija ministrului a fost legată de obiectul de activitate decurs din aceasta situație – acordarea ajutoarelor de deces. Raluca Turcan ne asigură că banii vor fi virați la timp, chiar dacă solicitările s-au înmulțit.

Raluca Turcan este celebră pentru „filozofiile sale”, una dintre frazele care i-au adus „notorietatea” fiind cea de la Guvern, în timpul unui briefing de presă, când a spus „Omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort

„Cu regret trebuie sa spun ca ultimele centralizări făcute la nivelul caselor de pensii județene indica o creștere semnificativă a numărului solicitărilor pentru plata ajutoarelor de deces. Este o realitate foarte trista, dar se cuvine ca ea sa fie cunoscuta – numai la nivelul Capitalei vorbim de o dublare a solicitărilor față de cele primite in anii trecuți. Am asigurat astăzi caselor de pensii sumele necesare pentru a onora toate cererile, fără întârzieri”, a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.