14.8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 21:38

Raliul Deltei se apropie de start, ca parte a campaniei de promovare turistică din Delta Dunării

spot_img

Raliul Deltei – parte a campaniei de promovare turistică din Delta Dunării

Joi începe Raliul Deltei, o competiție care se reia după 20 de ani de întrerupere, ca parte a strategiei de promovare turistică a Rezervației Biosferei Delta Dunării. Raliul se desfășoară în perioada 30 mai – 1 iunie, ca etapă în Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2013.

Corina Martin, presedinte al Asociației Litoral-Delta Dunării, a afirmat că Raliul Deltei este unul din evenimentele cele mai importante pentru promovarea zonei.

”Aveam nevoie de un eveniment puternic pentru promovarea turismului în Delta Dunării, iar Raliul Deltei ni l-a oferit. Din pacate, la ora actuală nu exista o strategie reală pentru dezvoltarea turismului în Deltă și vrem să capacităm toți actorii locali, să identificăm toate problemele, să le punem pe masa Guvernului și să le rezolvăm”, a afirmat recent Corina Martin.

Competiția va include zece probe speciale, care se vor desfășura în zona centrală a județului Tulcea și în centrul orașului Tulcea. Organizatorii se așteaptă să atragă printre spectatori și turiști care se află pe litoral.

Vlad Bârleanu

foto: autorally.ro