20.1 C
București
vineri, 17 septembrie 2021 - 4:55

Rafila, sarcastic la adresa lui Cîțu: A trecut de la postura de prim-ministru la cea de prim nuntaș

spot_img

Alexandru Rafila îl taxează dur pe premierul Florin Cîțu și spune că “bate câmpii” privind cea mai recentă propunere, aceea de a impune certificatul verde la nunți. “A trecut de la postura de prim-ministru la cea de prim nuntaș al României, a spus medicul Alexandru Rafila luni, în cadrul unui interviu televizat.

Alexandru Rafila l-a criticat dur pe premierul Florin Cîţu pentru că a încurajat festivalurile pe care le vede drept „acceleratoare ale pandemiei” și îi amintește că în luna iunie se fotografia fără mască la Electric Castle.

„Noi am avut o discuție acum șase săptămâni. Am spus că evaluarea celui mai rău scenariu cu 1.500 de cazuri pe zi la jumătatea lui septmebrie e evident nerealistă și am stabilit tot atunci că în ultima săptămână din septembrie vom ajunge la 4-5.000 de cazuri. Se confirmă pas cu pas.

Dl Cîțu bate câmpii ca de obicei. Nu știu dacă e serios sau nu, ori uită foarte repede ce a spus, ceea ce foarte grav, că e premier, ori nu spune adevărul, și atunci e și mai grav. A găsit acum o soluție despre nunți. A trecut de la postura de prim-ministru la cea de prim nuntaș al României și rezolvă lucrurile prin introducerea certificatului verde la nunți”, a spus deputatul PSD la B1 Tv.

Acesta a reamintit că, la începutul lunii august, Florin Cîțu și Emil Boc s-au fotografiat fără mască la festivalul Electric Castle, „apropo de mesaje și exemple…”

C.D.