13.4 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021 - 11:35

Rafael Nadal, accidentat, nu va participa la US Open

spot_img

Accidentat la un antrenament la finalul lunii iulie, Rafael Nadal nu a putut participa în această lună nici la turneele Masters de la Toronto şi Cincinnati

rafael nadal

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul doi mondial, accidentat la mâna dreaptă, a anunţat, luni, că nu va participa la US Open, ultimul Grand Slam al anului, la care este deţinătorul titlului.

Sunt dezolat, dar trebuie să vă anunţ că nu voi putea participa la US Open, un turneu la care am obţinut rezultate bune în ultimii ani“, a scris spaniolul pe contul său de Facebook.

Este un moment dificil, deoarece este un turneu pe care îl ador. Nu am altă alternativă decât să accept faptul că nu pot participa în acest an“, a adăugat jucătorul de 28 de ani, de trei ori finalist la US Open în ultimele patru ediţii.

Nadal s-a impus la Flushing Meadows de două ori, în 2010 şi 2013.

Accidentat la un antrenament la finalul lunii iulie, Nadal nu a putut participa în această lună nici la turneele Masters de la Toronto şi Cincinnati, unde, de asemenea, era deţinătorul titlurilor.

Nadal a cedat la începutul lunii iulie locul 1 mondial sârbului Novak Djokovici, după ce acesta s-a impus la Wimbledon. Spaniolul a fost învins în optimi la Wimbledon de australianul Nick Kyrgios, iar de atunci nu a mai evoluat la nicio competiţie.

D.M.