0.7 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 3:46
No menu items!

Radu Stroe propune o nouă suspendare a lui Traian Băsescu

spot_img

Ministrul de interne liberal Radu Stroe consideră că este inadmisibil comportamentul lui Traian Băsescu de sâmbătă legat de alegerile din PDL.

Radu Stroe a declarat că, de data asta, Băsescu nu doar „a spus, ci a și făcut”. „Trebuie să ne gândim din nou la suspendare”, a spus liberalul.

De altfel, opinia lui Stroe este împărtășită și de liderul PNL, Crin Antonescu, care a declarat, sâmbătă seară, la Antena 3, că reacţia publică a preşedintelui Traian Băsescu în ce priveşte Convenţia PDL reprezintă „un autodenunţ privind încălcarea Constituţiei” timp de nouă ani.
„Intervenţia de la capătul acestei zile a domnului Băsescu se încadrează clasic într-un autodenunţ de încălcare a Constituţiei, pentru că domnul Băsescu ne spune, ne spusese şi ceva mai devreme în discursul său de la Convenţie, dar ne mai spune încă o dată, că a făcut parte până acum, că a condus dirijat PDL într-un partid politic din România, ne spusese mai devreme că i-a pus miniştri, ne spusese mai devreme că i-a decis politicile guvernamentale. (…) Traian Băsescu a mărturisit chiar agresiv în seara asta că vreme de 9 ani a încălcat Constituţia”, a declarat Antonescu, într-o intervenţie la Antena 3.

Preşedintele Traian Băsescu a fost prezent sâmbătă dimineaţă la Convenţia Naţională a PDL, la care fusese invitat, şi a susţinut un discurs în faţa delegaţilor.

Articolul precedentBotezul creştin
Articolul următorBuna vestire