6.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 11:29
No menu items!

Radu Stroe l-a informat pe Victor Ponta că au fost emise peste 100 de mandate de aducere în cazul Liceului Dimitrie Bolintineanu. MAI va întocmi un raport

spot_img

Ministrul afacerilor interne, Radu Stroe, a avut o întânire, la Palatul Victoria, cu prim-ministrul Victor Ponta, fiind însoțit de șeful Poliției Române, Petre Tobă. Unul dintre subiectele de discuție a fost situația fără precedent de la Liceul Dimitrie Bolintineanu.

Potrivit unor surse guvernamentale, ministrul Radu Stroe l-a informat pe Victor Ponta că procurorii au emis peste 100 de mandate de aducere, iar polițiștii au fost nevoiți să le pună în aplicare, pentru că, în caz contrar, riscau o amendă judiciară. Ulterior, procurorul de caz le-a cerut polițiștilor să nu mai pună în executare mandatele, însă aceștia deja ajunseseră la Liceul Dimitrie Bolintineanu.

Ministrul de interne a declarat deja pe mai multe posturi de televiziune că au existat mandate de aducere emise de procurori, dar că acestea nu au mai fost puse în aplicare. Chiar și purtătorul de cuvânt al Parchetului Capitalei, Bogdan Staicu, a confirmat existența acestora, dar că „nu s-a mai pus problema punerii acestora în executare”.

De cealaltă parte, Victor Ponta a spus, vineri, că s–a interesat și că nu au fost emise mandate de aducere.