3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 2:25
No menu items!

Radu Mazăre îi înjură pe procurorii care l-au arestat, la o reuniune a PSD Constanța. VIDEO

spot_img

Această atitudine agresivă i-a adus aplauze din sală primarului Constanței

Radu Mazare_SZ 1

Radu Mazăre, primarul Constanței și unul dintre liderii PSD, l-a înjurat în public pe procurorul care se ocupă de dosarul său în public, în faţa a sute de membri de partid, la o reuniune de vineri seară, potrivit B1TV.

„Ponta spunea că trebuie să normalizeze ce înseamna societatea românească și asta trebuie sa se întâmple. Restul că o să facem cazinouri, că pleacă la Dragnea. Nu știu dacă o mai fi liber Dragnea, nu ai de unde să știi dacă o sa fie liber, în țara asta nu poți știi dacă mai ești liber mâine, poate să te ia cu mascați de la masă c acum 5 luni pe mine și după aia dosarul meu tinde de 5 luni să nu facă niciun act. Pai, bă [… ] în mă-ta, când m-ai luat cu mascați pentru că era stare de urgență, trec după aia 5 luni de zile fără ca tu să faci vreo hârtie?”

Radu Mazăre

Pentru cuvintele licenţioase, Mazăre a primit aplauze de la sociali-democraţii din sală.

În luna aprilie, Mazăre a fost reținut și ulterior arestat într-un dosar în care DNA îl acuză de luare de mită. Mazăre ar fi luat 175.000 de euro de la un reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinţe sociale “Henri Coandă”, pentru a ajuta societatea respectivă să câştige licitaţia şi pentru a mări, ulterior, valoarea contractului.

S.Z.