7 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 5:47
No menu items!

Radu Mazăre către mama lui, acționar în firmele anchetate de DNA: Lasă, mamă, că nu te iau procurorii pe matale!

spot_img

Mama lui Radu Mazăre, Gabriela Victoria Mazăre, acționar la unele dintre firmele lui Radu Mazăre sau ale fratelului său, Mihai Mazăre, a fost îndemnată de primarul Constanței să spună public ce are pe suflet

masa_lui_mazare

Radu Mazăre a venit să voteze împreună cu mama sa, Gabriela Victoria Mazăre, care l-a felicitat pe Traian Băsescu pentru nașterea nepotului, mai ales că pe băiețel îl va chema Radu.

Sperăm să avem liniște în țara asta… și pentru că sunteți aici mulți tineri, sper să vă puteți ocupa și de altceva în afară de politică. Politicienii trebuie să le creeze oamenilor posibilitatea unui trai mai bun, dacă și-au luat acest angajament. Nu mi-a plăcut niciodată politica, dar în ultimul timp sunt nedezlipită de televizor.

mama lui Radu Mazăre

Radu Mazăre a susținut apoi că dacă lucrrurile ar merge bine în țară, el s-ar retrage din politică, mai ales că în ultimul timp, energia sa nu mai e dedicată oamenilor, ci avocaților care îl apără în dosarele penale deschise de DNA pe numele său.

Mi-e dor să merg și să stau într-o țară în care dacă ma uit la televizor, să nu văd numai mascați. Băsescu amenință mereu cu pușcăria. Toată campania a fost legată de pușcărie. Eu nu vreau să trăiesc într-o țară ca asta, poate pot băsiștii. Vreau să fie liniște, să putem face lucruri bune și frumoase.

Radu Mazăre

În timp ce aștepta cu mama sa, pe holul secției de votare, Radu Mazăre a luat-o pe după umeri și a îndemnat-o să intre, să voteze.

Spune-i, dom’ne, ce ai pe suflet, oricum nu te iau procurorii pe matale. Gata? Hai mamă!

Radu Mazăre

Gabriela Victoria Mazăre, mama lui Radu Mazăre, şi Mihai Mazăre, fratele edilului constănţean, sunt administratori unici în SC APV Media Turism SA, respectiv în SC Sigma Trading SA. Ambele firme se regăsesc în dosarul în care Radu Mazăre este judecat de mai mulţi ani în legătură cu retrocedări ilegale de terenuri la malul mării. O nouă anchetă a DNA reuneşte toate afacerile familiei Mazăre şi ale apropiaţilor acestora, printre care şi omul de afaceri Sorin Strutinsky.

Avantajele patrimoniale dobândite ilegal se regăsesc în proprietatea inculpaţilor sau a firmelor controlate de aceştia, după cum urmează: Mazăre Radu Ştefan (prin firmele Nisipuri SA), mama şi fratele acestuia (prin firma APV Media Turism), Giurgiucanu Georgică, Săvulescu Emil Dragoş, Borcea Cristian, Ionescu Valentin George (prin firma Habitat şi Ambient SA), Camboianu Mihai, Popa Basarab (prin firmele Pomacost SA şi Aqualand SA), Sandu Bogdan Gabriel (prin firma Holland Develompment Group SA), Ceacîreanu Mihai Sergiu (ca persoană fizică şi prin firma sa New Home Construct SA), Şerban Alexandru Octavian, Barbu Paraschiva, Puşcaşi Marius şi Puşcaşi Carmen.

 rechizitoriu DNA