7.8 C
București
luni, 4 martie 2024 - 1:06
No menu items!

Radu Horia Dorcioman, numit secretar de stat la Ministerul Comunicațiilor

spot_img

radu-dorciomanRadu Horia Dorcioman, manager în compania OTP Consulting, membră a Grupului OTP Bank, a fost numit de premierul Dacian Cioloș în funcția de secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor. Decizia premierului a fost publicată în Monitorul Oficial.

La OTP Consulting, Radu Horia Dorcioman a fost implicat în elaborarea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri structurale.

Anterior, Dorcioman a lucrat la Institutul de Fizică și Inginerie Nucleară din Măgurele, la Unitatea de Implementare a Proiectelor Phare din cadrul Ministerul Funcției Publice (instituție existentă în 2000), la Ministerul Administrației și Internelor, pentru programe finanțate din fondurile Phare, iar, din 2006, la OTP Bank Romania, cu atribuții în creditarea unităților administrativ teritoriale.

OTP Consulting Romania a fost înființată de către OTP Bank Romania și de firma de consultanță OTP Hungaro Projekt din Ungaria, furnizând servicii în pregătirea și gestionarea proiectelor pentru companii și administrații locale.