11.4 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 4:41

Radio Guerrilla revine în FM

spot_img

În perioada 17-24 noiembrie, CNA a organizat un concurs pentru acordarea a 48 de licenţe pentru AM şi FM. Printre cele 48 se aflau şi frecvenţele deţinute în trecut de către Radio Guerrilla.

Marţi, 24 noiembrie, câştigătorii licenţelor au fost aleşi prin vot. Licenţele Radio Guerrilla au fost retrase în septembrie 2013, însă acum revine în Bucureşti pe 94,8 FM.

În afară de Bucureşti, Radio Guerrilla a mai câştigat, până la momentul de faţă, licenţele din:

Bistriţa 95,1 FM

Brăila105,5 FM

Craiova92,7 FM

Dărăbani97.6 FM

Timişoara100.0 FM

„Nu avem nevoie de tertipuri, de artificii de imagine, de promisiunile unor terţi, de parti-prís-uri de niciun fel. Suntem noi şi încă 15 oameni care au muncit nouă ani în ceea ce a fost Radio Guerrila în emisie şi sunt aproape de acest proiect[…]Nu credem că aceste frecvenţe sunt ale noastre. Nu sunt ale noastre, sunt ale ascultătorilor. Ştim că dumneavoastră, CNA, le administraţi şi ştim că aceste frecvenţe, odată primite de cineva, trebuie îngrijite încontinuu, nu doar în momentul în care sunt primite sau o dată la nouă ani. Am demonstrat că putem să facem lucrul ăsta şi vrem să demonstrăm în continuare – Mihai Dobrovolschi, unul dintre fondatorii Radio Guerrilla în faţa membrilor CNA, conform Mediafax

Radio Guerrilla s-a prezentat în faţa CNA-ului cu o petiţie pentru readucerea radioului în FM semnată de peste 30.000 de persoane.

Octavian Cătuşanu