vineri, 26 februarie 2021 - 9:02

Radiant Orchid, culoarea anului 2014

Pantone-2014-Color-of-the-Year-Radiant-Orchid

Dacă anul trecut culoarea-vedetă a fost verdele smarald, în 2014 trecem pe tonuri mult mai calde.

Dacă vrei să rămâi în trend, trebuie să alegi haine, accesorii si produse pentru machiaj în culoarea anului. Este vorba despre rozul-violet, supranumit orhidee radiantă (Radiant Orchid), pe care Institutul Pantone, lider recunoscut pe plan mondial în domeniul cromaticii, l-a desemnat ca fiind nuanța-vedetă a acestui an.

Culoarea face parte din paleta tonurilor de violet, însă este o nuanță mai dechisă, cu tente de roz.

Capacitatea acestei culori de a atrage atenția asupra ținutei i-a convins pe specialiștii Pantone că rozul-violet merită să fie culoarea-vedetă a acestui an. Decizia asupra acestei nuante a fost luată de mai mulți designeri de modă, designeri industriali, dar și în urma unor analize de piață și de entertainment.

Dacă vrei să fii și tu în pas cu moda, achiziționează obiecte vestimentare de această culoare, însă nu fă exces, ci mai degrabă încearcă să îți cumperi doar câteva piese vestimentare cheie, pe care să le poți combina cu alte obiecte vestimentare în culori neutre.

De asemenea, o geantă și un set de bijuterii în culoarea anului 2014 sunt alegerea perfectă pentru o ținută în culori neutre sau pentru a scoate din anonimat o rochie neagră. Dacă dorești, poți opta pentru un machiaj și pentru o manichiură inspirate de orhideea radiantă.

C.A.